Gizzi’s keukenmagie

Japanse rundvleessalade met gemengde radijsjes, rode kook met appels & rozijnen, mosselen met cider en room, recepten om je vingers bij af te likken vind je in het kookboek van Gizzi, de nieuwste rage. Gizzi leert je heel handige technieken waardoor recepten niet meer mislukken. Zo maak je de blits bij vrienden en familie! De pagina’s zijn mooi vormgegeven met sierlijke letters en prachtige foto’s. Het water loopt al in je mond alleen bij het lezen! Je koopt het boek van Gizzi hier.

Wil jij dit hippe kookboek winnen? Dat kan! Uitgeverij TERRA heeft mij een exemplaar opgestuurd om te verloten. Laat ons via dit formulier weten wat de achternaam is van Gizzi. Wie weet kun jij je familie of vrienden binnenkort verrassen met een geweldig feestmaal uit Gizzi’s keukenmagie!

Vorig artikelKiiik
Volgend artikelMoederdag foto-shoot
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in