Mijn Gekkegeit

Alleen van de naam Mijn Gekkegeit word ik al helemaal vrolijk. De webshop staat vol met originele artikelen die nét even iets anders zijn dan andere webshops. Je vindt er stationary, kinderboeken, kaarten, speelgoed, stickers, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

article29984579Mijn oog viel direct op de categorie feest. Ik heb een aantal verjaardagen in het vooruitzicht en kan wel wat leuke ideetjes gebruiken! Ik vond er onder andere superleuke aardbeienzakjes. Je vult de zakjes met een lekkere traktatie en je bindt ze dicht met een mooi lintje, tape of touw. Succes gegarandeerd!

Nog meer voorpret voor een verjaardag krijg je met dit verjaardags stempelsetje. article30187001Het bevat een stempelblokje met een vuurwerk-, taart-, kado- en happy birthday afbeelding. Let the party begin!

Sla nu je slag bij Mijn Gekkegeit want als je de code hip&hot gebruikt, krijg je 15% korting op je totale bestelling. Deze actie loopt tot en met vrijdag 7 maart 2014.

Vorig artikelStudio LND
Volgend artikelHippefreubels
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in