Moestuinpakket

We zijn al weer volop aan het genieten van het prachtige weer, heerlijk dat de kindjes weer lekker naar buiten kunnen. Ook de tijd van de plantjes zaaien komt er weer aan, iets wat natuurlijk erg leuk is om samen met je kinderen te doen. Bij Kleine Sam hebben ze een mooi moestuinpakket, speciaal voor kinderen. In het pakket zitten o.a. zaadjes van kropsla, tuinkers en radijs. Verder zitten er nog zakjes in om eenvoudige kweekbakjes te maken, bamboestokjes met zaadlabels en een prachtig boekje met het verhaal van Wampus de Moestuinkabouter. Het doel van het moestuinpakket is om kinderen te laten zien hoe zaadjes plantjes worden. Zeker als het op een speelse manier gedaan wordt, zullen kinderen het erg leuk vinden om hier bij betrokken te zijn. Het is toch ook prachtig om te zien, hoe iets wat je zelf gezaaid hebt een mooi plantje wordt?

Namens Kleine Sam mogen we zo’n leuk moestuinpakketje weggeven. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten zaadjes zitten er in het moestuinpakket? Deze actie loopt tot 27 april 2012.

Vorig artikelC-MOI kaartjes
Volgend artikelWe love stripes!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in