Mono Shop

Ik hou er van. Van die webshops die lekker overzichtelijk zijn, what you see is what you get. Het geeft een opgeruimd gevoel, je hoeft niet te zoeken, niet honderd keer te klikken voor je bent waar je wil zijn, het is gewoon duidelijk. Mono Shop is zo’n webshop die dat goed heeft begrepen. Deze website is een oase van rust. Je koopt er producten voor kids. Zelf omschrijven ze het zo: “Bij Mono Shop vind je exclusieve producten voor kids van merken waarbij design, de WOW factor en functionaliteit hand in hand gaan.” Ik sluit me daar bij aan. Die WOW factor vind je onder andere bij de PlayShapes van Miller Goodman, die Monoshop in het assortiment heeft. Iets wat absoluut z’n geld waard is, er wordt hier enthousiast mee gespeeld. Je kunt dingen namaken vanaf de voorbeelden, maar dochterlief is erg creatief en verzint zelf de leukste dingen. Of ze loopt met een houten snor door het huis en is een meneer. Zelfs de kleine Yuren weet wel raad met deze prachtige houten vormen in allerlei kleuren. Geweldig speelgoed! Verder vind je er leuke knuffels, servies, ideale slaapzakjes voor op vakantie binnenkort en nog meer hippe artikelen.

Namens Monoshop mag ik een geweldige set ShapeMakers van Miller Goodman twv €39,00 weggeven! Dit fantastische speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn eindeloze combinaties mee te maken. Wat je hier voor moet doen is ons laten weten wie “Riceroar” is. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij dit prachtige set van Miller Goodman straks in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 12 mei 2011.

Vorig artikelPaasbordje
Volgend artikelShrunks
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in