Valentijnscadeau voor gitaristen

I pick you plectrumEen Valentijnscadeau voor de gitaristen, of degene die een gitarist als partner hebben. Deze plectrum kwam ik tegen en vond ik meteen een geweldig cadeau voor Valentijnsdag. Hoe mooi is het als je geliefde elke keer als hij of zij gitaar speelt, aan jou denkt? Het is mooi om aan te sluiten bij de hobby van je partner, en daar dan een mooi idee omheen te verzinnen. Hij of zij zal verrast zijn!

Valentijnscadeau voor gitaristen

Gitaristen zijn natuurlijk heel muzikaal. Meestal staat er een gitaar in de woonkamer, die ze regelmatig even pakken om op te pingelen. Wie weet krijg jij dit jaar wel een serenade van jouw liefde op de gitaar! Heeft hij een liefdeslied geschreven dat hij met Valentijnsdag aan je opdraagt. Hoe mooi is het dan, als jij deze gepersonaliseerde plectrum kan geven?

Lees ook: Wat mannen ècht willen krijgen voor Valentijnsdag

plectrum met foto

I pick you met Valentijnsdag

Ik vind de tekst ook zo leuk die er op staat: I pick you. Er zijn trouwens plectrums in allerlei soorten en maten, van hout, metaal en zelfs met foto van je kind bijvoorbeeld! Een valentijnscadeau voor gitaristen was nog nooit zo leuk en simpel te bestellen als nu 🙂 Denk ook eens aan een leren sleutelhanger om de plectrum in op te bergen. Zo heb je de plectrum altijd bij de hand, superhandig, dit Valentijnscadeau voor gitaristen! Hier vind je trouwens ook nog andere gitaar accessoires om als cadeau te geven.

Valentijnscadeau voor gitaristen plectrum

Multifunctionele plectrum

Daarnaast is deze plectrum ook te gebruiken als boekenlegger trouwens. Mocht je dus niet zo’n fanatieke gitarist als partner hebben, of speelt de jouwe helemaal geen gitaar, maar vind je het gewoon leuk? Dan kun je deze plectrum dus ook als boekenlegger cadeau doen. En wie weet komt die gitaar hobby er dan vanzelf van? Te koop via Not on the High Street.

plectrum valentijnsdag hout

 

Vorig artikelInspiratie voor Valentijnsdag
Volgend artikelMooie merken bij Roos & Tijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in