Mijn basisschool

Ik weet nog wel dat ik vroeger meerdere keren in mijn eigen vriendenboekje heb geschreven, omdat ik het zo leuk vond om te zien hoe ik een jaar later dacht over bepaalde onderwerpen. Leuk om te doen, maar daar was het vriendenboekje natuurlijk niet voor bedoelt. Bij Leuk voor Later hebben ze nu een super leuk boekje, wat je helemaal zelf mag invullen, namelijk ‘Mijn basisschool‘ Het lijkt wel een beetje op een vriendenboek, maar aan de andere kant is het ook een soort van dagboek omdat je er alleen zelf dingen in schrijft. Naast alle leuke vragen is er in ‘Mijn basisschool’ ook ruimte voor schoolfoto’s en contactgegevens van je klasgenoten. Verder zitten er nog twee stickervellen bij, die je bijvoorbeeld leuk bij je foto’s kunt plakken. Er zijn twee verschillende versies te koop, eentje voor de jongens en eentje voor de meiden. Ik vind het echt een super leuk boekje, erg jammer dat het er nog niet was toen ik op de basisschool zat. Zeker een aanrader om voor je kinderen te kopen, want hoe leuk is het om later als ze zelf volwassen zijn, terug te kijken in een boekje waar van alles staat over hun tijd op de basisschool.

Namens Leuk voor Later morgen we een exemplaar van ‘Mijn basisschool’ weggeven. Wil je kans maken op deze leuke prijs, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Uit hoeveel bladzijden bestaat ‘Mijn basisschool’? Deze actie loopt tot 8 maart 2012.

Vorig artikelMooie merken bij Roos & Tijn
Volgend artikeliPad cover
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in