Moois voor kerst

vaatdoekje dennenLaatst schreef ik al een stuk over leuke spulletjes die ik online was tegen gekomen voor de kerst. Vandaag een aanvulling hierop. Bij Design Fabrix hebben ze namelijk ook mooie artikelen die sfeerverhogend kunnen werken. Moet je de kerstboom nog optuigen? Of heb je zin in wat mooie ornamenten voor je raam? Bij Design Fabrix vind je 4 mooie hangers van hout of papier die hiervoor geschikt zijn. Een papieren bal, of mooie diamanten. De houten ster is ook heel mooi, maar wellicht wat minder geschikt voor het raam. In je kerstboom past hij prima! Heb je al eens gedacht aan mooi lint boven je eettafel? Hang daar deze sterren aan en het geeft een heel kerstig gevoel.

Erg leuk zijn ook de vaatdoekjes met dennenbomen. Naast dat ze perfect in de keuken te gebruiken zijn deze dagen, zijn ze ook heel leuk om op te sturen als alternatieve kerstkaart. Ik kreeg het zelf vorig jaar van iemand en ik vond het heel grappig! Ze zijn volledig biologisch.

Tot slot is de kaars Tallow natuurlijk ook heel bijzonder. Zelfs de standaard is van kaarsvet. Koop er 3 tegelijk en zet ze naast elkaar neer. Prachtig!

Heb je iets moois gezien bij Design Fabrix? Met de kortingscode gespotdesign krijg je 15% korting op het hele assortiment!

keramiek kerstbal

Vorig artikelEchte post of een digitale kerstwens?
Volgend artikelKerstcadeautips voor de kids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in