Bijzonder mooie kaarten

Via Twitter volg ik een aantal shops die bijzonder mooie kaarten in hun collectie hebben. Buiten de Lijntjes is er zo eentje. Helemaal blij werd ik toen ik onlangs de nieuwe kaarten van le Typograph online zag. Als je iemand eens écht wil verrassen met een bijzonder kaart, raad ik je aan deze collectie eens te bekijken. ‘You Rock’ is een dubbele kaart en is gedrukt met fluor waarbij de Letterpres techniek is gebruikt (verdiept).

IMG_3246

De laatste tijd zie je ook steeds meer kaarten die iets bijzonders, iets extra’s hebben. Een felicitatie ‘plus’, zeg maar. Je koopt ze onder andere bij Kadolab, een merk dat garant staat voor  producten waar je blij van wordt. Ze verkopen kaarten gevuld met bloemenzaadjes, bijzondere wenskaarten met een gouden randje en opschrijfboekjes. Papier en garen staat aan de basis van alle producten. Alles wat er bij Kadolab wordt gemaakt, gaat onder de naaimachine. Echt handwerk dus!

full30532035

Vorig artikelColumn Anouk: Integreren
Volgend artikel6 x frisse salontafels
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in