More Cake Designs

shirt-babushkaVanaf het moment dat ik ontdekte dat de kindjes op het kinderdagverblijf of van vrienden in dezelfde kleding lagen als mijn dochtertje, ging ik naarstig op zoek naar originele labels. En ik kan er niet meer mee stoppen. Ik blijf het internet afstruinen en ik vind steeds weer andere leuke dingen. De kledingkast van mijn dochter puilt uit. Ik houd van shirts met applicaties, vooral als ze handgemaakt zijn. Laatst vond ik op Folksy More Cake Designs. Ik werd verliefd op het shirt met de cupcake. 

Lees ook: Duurzame kinderkleding bij Lullaby Road

Handgemaakte rompertjes of knuffels

En ze hadden ook andere mooie t-shirts, voor slechts 15 euro. Kijk maar eens en oordeel zelf. Ze hebben trouwens nog meer: als je op zoek bent naar handgemaakte knuffels, rompertjes of vaasjes kun je er ook heel goed terecht. Soms is de webwinkel overigens leeg, maar gelukkig heeft Etsy nog heel veel andere webwinkels waar je kunt slagen voor originele kinderkleding of andere handgemaakte artikelen! More Cake design is slechts één van de vele creatievelingen op Etsy die je kunt vinden als je niet voor de doorsnee merken wil gaan. 

More Cake design shirt-cupcake

Vorig artikelPure Déco, een Frans pareltje
Volgend artikelAsking for trouble
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in