Obaby

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Obaby toen ik op een beurs stond. Het kraampje viel op door de kleurrijke kleertjes. Die duidelijk van mooie kwaliteit zijn. Ik werd al net zo vrolijk toen ik wat later op de site van Obaby keek, wat een kleurrijke collectie! De kleertjes van Obaby.nl zijn niet alleen hip, je kunt er ook nog je eigen persoonlijke tekst en plaatje op laten plaatsen. Leuk als kadootje of voor je eigen kleintje! De collectie is gemaakt van biologisch katoen en dus gezond voor de baby en goed voor het milieu! Op de website kun je eenvoudig je eigen ontwerp maken. Je ziet meteen hoe je ontwerp eruit komt te zien. En er is zoveel keuze uit leuke plaatjes en grappige teksten. Echt voor ieder wat wils. Zo zie je maar,…biologische kleertjes hoeven niet duur te zijn, want je hebt al een rompertje met opdruk vanaf 13,95 euro.

En natuurlijk is ook Obaby zo gul geweest om iets beschikbaar te stellen voor de winactie. Je maakt namelijk 3xkans op een waardebon van 10,- euro door de volgende vraag te beantwoorden: welke namen hebben de twee meisjes met een blauw en roze rompertje aan op de website van Obaby? Je antwoord geef je zoals gewoonlijk door via dit formulier en wie weet kun je een custom made rompertje of shirtje bestellen voor jouw kindje binnenkort! Deze actie loopt tot 1 maart 2010.

Vorig artikelSlaapkamertje
Volgend artikelToetie & Zo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in