Asking for trouble

Asking for troubleMarceline Smith, het gezicht achter Asking for trouble, laat zich in haar werk inspireren door Japan en vintage-patronen. Zij maakt accessoires, cadeautjes, kaarten, broches, sleutelhangers, notitieboekjes en tassen. Het eerste waar mijn blik op viel, waren de hartvormige boekenleggers. Zo simpel, maar leuk! Ik ben dan ook een echte boekenwurm en gebruik dat soort dingen vaak. Ik ga ze snel mijn kant op laten komen.

Lees ook: In oranje sferen op Etsy

Asking for trouble

De kawaii karakters die ze al jaren ontwerpt, zijn echt heel leuk ook. Handig trouwens dat er in de shop een optie is om de prijs in je eigen valuta te zien. Zo weet je wat je uitgeeft voor je afrekent. Voor mijn hartjesboekenleggers is dat bijvoorbeeld slechts 2 euro. En dan krijg ik er zelfs 2. Geen geld voor iets zo leuks. En nog handgemaakt ook . Ik mag mijn lezers trouwens een speciaal aanbod doen van Marceline: als je Hip & Hot noemt bij het afsluiten van je bestelling, dan krijg je gratis een door haar ontworpen prachtige ansichtkaart cadeau! Dus…gauw shoppen!

boekenlegger-hart

Vorig artikelMore Cake Designs
Volgend artikelDe kookstudioweek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in