Kunstige kunst in Valentijnssfeer

Crea Bea is ze zonder twijfel, Ingrid Soekroella van Kunstige Kunst. Een selfmade kunstenares met een passsie voor kunst en ambacht. En dat zie je terug in haar werk. Wow! Ik kreeg natuurlijk wat van haar opgestuurd om te beoordelen en was meteen enthousiast. Dochterlief heeft de hippe broches nog steeds op haar winterjasje zitten. Als je op zoek bent naar een leuk kinderschilderijtje, sieradendoosje, sieraad, lampje, een originele sleutelhanger, dan is Kunstige Kunst de plek om iets vrolijks te scoren. Je moet wel van kleur houden! Kunstige Kunst organiseert trouwens ook workshops en verjaardagspartijtjes in haar atelier in Almere stad. Heel handig voor wie thuis geen rotzooi wil, maar wel iets gigantisch creatiefs en sprankelends voor de kindjes wil organiseren!

Voor de Valentijns-winactie is Kunstige Kunst ook aan de slag gegaan! De deelnemers aan deze actie mogen namelijk kiezen tussen een hip hartjes-schilderijtje van 15 x 15 cm of een geweldige broche! Je hoeft alleen maar te laten weten in welke stad Ingrid voor het eerst haar werk verkocht en natuurlijk op welke prijs je kans wilt maken. En dat alles geef je weer door via dit formulier, wat iedereen zo langzamerhand wel kent. Deze actie loopt tot 12 februari, zodat ook dit leuke artikel weer op tijd naar de liefde van je leven kan!

Vorig artikelBabykadowinkel
Volgend artikelBabygoodies
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in