Muck

Nog maar heel kort geleden lag er een pakketje in de brievenbus met ontzettend leuke winterkleertjes. Niet alleen ik werd er heel blij van, maar ook mijn kindjes! Sterre pronkte met haar nieuwe jurk en polkadotshirt, Yuren stapte stoer rond met zijn coole overhemd. De kleding kwam van Muck.nl. Muck heeft zichzelf wederom overtroffen met deze superstoere wintercollectie. Shirts met gave illustraties, stoere overhemden voor de jongens, waarbij vooral de leuke details opvallen en voor de meiden hippe leggings, rokjes, jurken en shirts. Nu de kou echt begint is het tijd om iets moois onder de kerstboom te leggen. En bij Muck zul je zeker weten slagen. Wedden dat de kindjes daar hartstikke blij mee zullen zijn?

Namens Muck mogen wij alle lezers een prachtige korting aanbieden, namelijk 5 euro met de code HIPHOT5. Geldig t/m 31-12-2011

Vorig artikelWimdu
Volgend artikelFlowee
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hoi hip en hot. Bedankt voor Muck!

    Meteen kleding besteld voor mijn meiden. Helaas werkte de code niet. Toch 2,50 korting gekregen doordat ik me aanmelde voor de nieuwsbrief, 5 euro had alleen leuker geweest.

    Super app en ga vooral zo door

    Gr. Chel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in