Deern, unieke kinderartikelen

In de categorie webwinkels met hippe & originele kinderartikelen presenteer ik vandaag Deern. Deern werkt veelal met jonge designers en dat is te zien. De items zijn fris van kleur en vernieuwend qua ontwerp. Zo’n website waar je binnenvalt op de homepage en meteen blijft hangen omdat je oog getrokken wordt naar al het moois. Lieve mobiels, grappige kinderwagenreflectors (handig!) en toffe tasjes in de vorm van een hond of een kat. Erg leuk (en door mij getest) zijn ook de ponpon knuffels. Te gebruiken met speen (het is dan een soort speenkoord) of zonder. Aangezien Yuren niet van de speen is (nooit gegeven eigenlijk en nu nauwelijks interesse) hebben wij gekeken hoe hij er zonder op reageerde. Hij vond de touwtjes erg interessant om mee te spelen. Goedgekeurd dus! Ze worden geleverd in een lief zakje en zijn een heel geschikt kraamcadeau.

Wij mogen 2 ponpons weggeven. Vertel ons via dit formulier welke eigenwijze knuffelkonijnen in welke 3 kleuren Deern verkoopt. Uit de goede inzendingen kiezen wij 2 winnaars die wij de ponpons zullen opsturen. Deze actie duurt tot 25 juni 2011.

Vorig artikelSlofjes van Georges et Rosalie
Volgend artikelStudio Stationery
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in