Flowee

Soms kom je online dingen tegen waarvan je denkt, dat moet fijn zijn. Dat gevoel had ik ook bij de Flowee. Zeker in de drukke December maand is het fijn om iets te hebben wat je meer energie geeft en zelfs wat stress weghaalt. Flowee is een trendy acupressuurmat die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je op de Flowee gaan liggen, wat heerlijk ontspannend zal werken. Op de Flowee zitten ‘lotuspuntjes‘ die er voor zorgen dat de zenuwuiteinden en de bloedsomloop van het lichaam worden gestimuleerd. De Flowee is eigenlijk een moderne versie van de bekende spijkerbedden uit India. Nou moet ik zeggen dat ik denk dat zo’n spijkerbed niet echt lekker ligt en dat een Flowee er dan een stuk aantrekkelijker uitziet. De Flowee matten zijn uniek in Nederland en pas sinds begin dit jaar verkrijgbaar. De mat is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren en eventueel kun je er ook een mooie draagtas bij kopen. Handig voor als je hem bijvoorbeeld mee wilt nemen op vakantie. Ben je wel toe aan een beetje ontspanning, of heb je vaak last van je nek? Dan is de Flowee echt wat voor jou. Heerlijk ontspannen beginnen aan een nieuwe dag.

Speciaal voor de lezers van Hip & Hot mogen we een Flowee weggeven. Om kans te maken op deze geweldige prijs moet je even via dit formulier antwoord geven op de volgende vraag: Hoeveel lotusbloempjes zitten er op een Flowee? Deze actie loopt tot 13 januari 2012.

Naast de winactie is er voor de lezers van Hip & Hot ook nog een speciale kortingscode. Maak je gebruik van code 88 dan betaal je geen 55 maar 49 euro voor een prachtige Flowee.

Vorig artikelMuck
Volgend artikelKussen en Zo!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in