Mie-Toe

209430 Babyville Activity CubeZoals zoveel webshops, is ook Mie-Toe ontstaan uit een gemis van leuke spulletjes na de geboorte van het kindje van de eigenaresse. Zij ging aan de slag met stofjes en de naaimachine en maakte hippe voeldoekjes, dekentjes, luierzakjes en slofjes. Intussen is Mie-Toe echter uitgegroeid tot een volwaardige shop met vanalles voor mama en kind! Zo kun je er terecht voor origineel speeldgoed. Zoals bijvoorbeeld van het leuke merk Babyville, vrolijke kleurtjes en babyfoto’s erop. Omdat baby’s graag naar andere babytjes kijken. Of die enorm leuke muziekinstrumentjes, waar kinderen heel graag mee zullen spelen. Lekker duurzaam en mooi, van hout. En dan zijn er voor de mama’s ook nog die hippe Proud Mama sieraden. Daarmee kun je op een stijlvolle manier de wereld laten zien hoe trots je er op bent dat je mama mag worden of zijn! Mie-Toe is een veelzijdige webshop waar je zeker zult kunnen slagen voor een leuk kraamcadeau, verjaardagscadeau, sinterklaascadeau of iets moois voor jezelf.

medium-babybelverzilverd-zwart

Wie iets leuks ziet heeft mazzel. Want via Hip & Hot kun je nu de kortingscode ju12ni06or gebruiken in de shop van Mie-Toe, waarmee je 15% korting krijgt op de gehele collectie! Deze code is zelfs meerdere malen te gebruiken.

muziek

Vorig artikelSnoeza
Volgend artikelKoter Kado
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in