Mudpuppy

Bij Blikken & Blozen vond ik weer eens iets leuks voor de kids. Mudpuppy. Dit zijn mooie blikken met daarin magnetische velletjes. Een aantal magnetische velletjes zijn achtergronden, de andere bevatten uitdrukbare onderdelen. Wij hebben de robotversie ontvangen en hier kunnen de kids op diverse achtergrondjes allerlei verschillende robotten maken. Armen, benen, hoofden, alles zit los en er zijn zo hele grappige combinaties te maken. Naast de robotversie zijn er ook nog andere leuke setjes, zowel voor de meiden als de jongens. Ik vind het heel leuke verjaardagscadeautjes bijvoorbeeld. Origineel, betaalbaar en ideaal om mee te nemen door het handige blik (past in je handtas). Ik overweeg om Super Models versie nog te bestellen voor wij in mei op vakantie gaan. Lijkt me wel wat voor Sterre onderweg in de auto op weg naar La Douce France…

Namens Blikken & Blozen mag ik 1 setje Mudpuppy weggeven! De vraag: hoeveel soorten Mudpuppy blikken verkoopt Blikken & Blozen? Je geeft je antwoord weer door via dit formulier en ben je in een winning mood, dan kun jij straks dit leuke speelgoed thuis verwachten! Deze actie loopt tot 26 mei 2011.

Vorig artikelBed & Breakfast Binneninn
Volgend artikelEco-recycle stickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in