Bed & Breakfast Binneninn

Wij werden uitgenodigd om een nachtje te logeren in Metslawier. Dat ligt in de buurt van Dokkum. Sowieso een leuke uitvalsbasis voor diverse leuke uitstapjes, zoals bijvoorbeeld het insectenmuseum, een wandeltocht over de wadden of een bezoekje aan zeehondencrèche Pieterburen. Wat is het dan fijn als je ook nog een leuke plek kunt vinden. In Metslawier dus, bij Bed & Breakfast Binneninn. Wij hebben enorm genoten van de hippe kamers, de geweldig fijne hot tub, de speelruimte voor de kinderen en de gastvrijheid en goede zorgen van onze gastvrouw- en heer. We werden werkelijk in de watten gelegd. Nadat we onze spullen hadden uitgepakt, Sterre haar bedstee had verkend, Yuren het hobbelpaard had ontdekt en we de keuken en eetkamer hadden bewonderd, reden we naar Dokkum om een hapje te gaan eten. We werden goed geadviseerd en kwamen in een leuk tentje terecht. Toen we terugkwamen was de hot tub al voor ons aangestoken. Dus: kids en onszelf uitgekleed en in zwemkleding de hottub in. Heerlijk! Het gaf echt een vakantiegevoel. Als we de babyfoon hadden meegenomen hadden we vast eerst de kids op bed gelegd en een wijntje meegenomen de hottub in. Toppunt van romantiek, zo met die mooie sterrenhemel boven je! Soezig gingen we ons bed in. Wij boven, in een prachtig tweepersoonsbed, Yuren in het campingbedje ernaast en Sterre in haar eigen authentieke bedstee.

We sliepen prima. ‘s Morgens douchten we in de hippe en immense badkamer en eenmaal aangekleed en wel stond ons heerlijke ontbijtje al klaar in de keuken. Voorzien van streekproducten en helemaal biologisch. Smullen! We vonden het oprecht jammer dat we na 1 nachtje weer weg moesten. Nog plannen voor een leuk weekendje weg binnenkort? Dan is Binneninn in Friesland dus een echte aanrader! Check voor meer foto’s en informatie de website van Binnenin.

Vorig artikelKijkkoffertjes
Volgend artikelMudpuppy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in