De Oude Speelkamer

Wat hou ik daar toch van, speelgoed van vroeger. Ik vind het heel bijzonder dat een groot gedeelte van het speelgoed waar ik vroeger mee speelde, nu nog of weer te koop is. Hoe leuk is het als je eigen kinderen kunnen spelen met iets waar je zelf ook jaren geleden mee speelde. Bij de Oude Speelkamer kun je terecht voor al die leuke spulletjes van vroeger. Nu Sinterklaas er weer aan komt, is het zeker de moeite waard om daar even een kijkje te gaan nemen. Ik kwam al een aantal dingen tegen die ik vroeger ook gehad heb. Ken jij hem nog, de Fisher Price Chatter Phone? Met de mooie vrolijke kleuren blijft hij leuk, na al die jaren! Of wat dacht je van de Sneeuwwitje blokpuzzel, met prachtige afbeeldingen. En niet te vergeten, de dokterstas. Ook daar heb ik vroeger erg veel mee gespeeld en ik zie dat mijn kinderen het nu ook erg leuk vinden om er mee te spelen. Kortom, voor een stukje nostalgie ben je aan het juiste adres bij de Oude Speelkamer. Ze hebben er ook een heel handig Sint Nicolaas speelgoedboek, zodat je kindjes ook zelf op zoek kunnen naar een leuk cadeautje voor Sinterklaas.

Namens de Oude Speelkamer mogen we een prijzenpakket t.w.v. 12,95 euro weggeven. Om kans te maken op deze leuk prijs, geef je via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Sinds welk jaar wordt de Fischer Price Chatter Phone gemaakt? Deze actie loopt tot 16 december 2011.

Ga je iets leuks bestellen bij de Oude Speelkamer, maak dan gebruik van de kortingscode HHSINT11 en krijg gelijk 10% korting op je gehele bestelling. De code is te gebruiken tot 3 december.

Vorig artikelBoogie Shoes
Volgend artikelWinterse LunchSkin
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in