Mushi zakjes

Een webshop die zich geheel gespecialiseerd heeft in zakjes. Dat is Mushi. En dan geen gewone zakjes, nee, hippe zakjes, in de leukste stofjes en met de prachtigste applicaties. Ingrediënten: vilt, katoen, lint, vichy en gehaakte applicaties. Ik ontving 2 geboortezakjes en was verrast door de originaliteit en de zorgvuldigheid waarmee ze in elkaar zijn gezet. Heel leuk om als bedankje mee te geven aan de kraamvisite! Ook de turnzakjes, de knikkerzakjes en de presentatiezakjes zijn hartstikke handig en hip. Slim om te bestellen voor een traktatie op school, bijvoorbeeld. Bij Mushi vind je zeker iets wat bij jou past!

Hip & Hot lezers die net zo verrast zijn als ik door deze unieke webshop Mushi met leuke zakjes en iets willen bestellen krijgen met de kortingscode Hip & Hot 10% korting op hun bestelling. Handig, als je zoon of dochter de blits wil maken op het schoolplein met zo’n hippe knikkerzak of gymtas!

Vorig artikelHand & voet stempel
Volgend artikelCRAVE Amsterdam
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in