Bobbeez

Ken je Bobbeez al? Ik ook niet, maar ik heb er intussen wel mee mogen kennismaken. Ik kreeg namelijk een hippe schort voor dochterlief èn een setje ontzettend leuke dierkaarten. Die doen het altijd goed bij kinderen! Bobbeez kun vooral je vangen met het woordje “kleurrijk”, want dat zijn ze zonder twijfel! Geboren in het Zuiden des lands, maar klaar om heel Nederland te veroveren. Op de website van Bobbeez zie je welke creatieve uitspattingen er allemaal mogelijk zijn. Leuke kleding, grappige beesten, kussentjes, boekjes met stoffen omslag, alles kan en alles mag. Bestellen doe je via de mail en je krijgt een handgemaakt, uniek item, helemaal op jouw wensen afgestemd! Wat een feestje. En o ja, Bobbeez houdt ook een blog bij die zeker de moeite waard is om eens te bekijken!

Bobbeez geeft lezers van Hip & Hot een mooie korting van 15% als je besluit iets te bestellen uit de voorraad èn je krijgt ook nog eens een geschenk cadeau! Mmm spannend… Je hoeft alleen maar te vermelden dat je via Hip & Hot komt en het wordt automatisch geregeld. Handig toch?

Vorig artikelBabyfeestjes
Volgend artikelBabystuffy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in