PSikhouvanjou

kleineboomEigenlijk hoort een webshop met een naam als PSikhouvanjou rond Valentijnsdag aan de beurt te komen, maar hij is zo leuk, dat ik niet langer kon wachten. Bij PSikhouvan jou kun je terecht voor stijlvolle, handgemaakte artikelen voor kids. Wat ik er zo leuk vind, is dat je je er echt hele unieke spulletjes tegenkomt. Wil je origineel shoppen, dan is dit dè plek. Heeft iemand een kindje gekregen en wil je een klein cadeautje opsturen? Kijk even tussen de brievenbuscadeautjes en zoek op prijs. Voor ieders budget is er iets liefs te vinden, waar je elke mama en papa bijzonder blij mee zult maken. Mijn favoriete categorie is de rubriek Mooi & Bijzonder. Daar staan zulke bijzondere spulletjes tussen, je raakt niet uitgekeken. Zoals een mooie grote houten boom, ideaal voor de kinderkamer. Kun je elk seizoen iets anders leuks in hangen. Verder zag ik er wat artikelen voorbij komen die ik al eens eerder had uitgelicht op Hip & Hot, dus dit is echt een shop naar mijn hart: ze verkopen alles wat ik leuk vind! Nog 1 bijzonder artikel wil ik even uitlichten: het melktandencertificaat. Leuk om het wisselen van je kindje bij te houden, de tandjes in het zakje onder een kussen te leggen en te bewaren. Voor alle andere mooie dingen moet je zelf maar eens gaan kijken op PSikhouvanjou!

lengtemeter2

Hip & Hot mag van deze hippe webshop 2 hele leuke lengtemeters weggeven. Wat ik dan graag wil weten is wat jij het allerleukste artikel vindt in de shop PSikhouvanjou. Dat laat je natuurlijk weten via dit formulier. Deze actie loopt tot 26 november 2009, daarna worden 2 mama’s en hun kindjes blij gemaakt met zo’n mooie lengtemeter!

melktanden

Vorig artikelPinkaminka
Volgend artikelMies & Moos
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in