CRAVE Amsterdam

Er staat al een paar dagen zo’n oranje boekje links in de kantlijn. Misschien heb je er al eens op geklikt, maar misschien is het je ook nog niet opgevallen. In elk geval ga ik vandaag vertellen over dat boekje. Het heet namelijk CRAVE en gaat over “what women crave”, of beter gezegd: waar vrouwen naar snakken. Misschien ken je het woord wel van de zwangerschapscravings, vrouwen die tijdens de zwangerschap aan bepaald soort voedsel verslaafd zijn. Dit boekje gaat echter niet over lekkernijen die vrouwen moeten hebben, maar over hippe winkels die vrouwen gezien moeten hebben. Het hele boekje staat vol met inspirerende, energieke vrouwen die allemaal een eigen onderneming hebben. In en om Amsterdam. En soms hebben ze alleen een webwinkel. Lees meer over deze vrouwen en hun onderneming, maar lees ook wat deze vrouwen bezig houdt, inspireert, hoe ze hun vrije tijd besteden en nog veel meer spannende weetjes. Enneh…op bladzijde 95 kun je lezen over mij! Je koopt het hier in onze tijdelijke webshop voor €19,95 inclusief verzenden.

Dit boekje is heel leuk om zelf te hebben. Om je bijvoorbeeld op een druilerige zondagmiddag lekker mee op de bank te nestelen. Kopje warme chocomelk erbij, dekentje over je heen en lezen. Het is daarnaast ook een perfect cadeau voor een shopaholic vriendin! En natuurlijk geeft Hip & Hot een CRAVE boek weg.  Laat ons via dit formulier weten waarom jij dit boekje zou willen winnen. En wie weet mag jij straks een zondagje heerlijk wegdromen bij al deze leuke winkeltjes!

Vorig artikelMushi zakjes
Volgend artikelCollégien
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in