De Hipster

Ik draag regelmatig heupbroeken en het probleem waar ik tegen aanloop zal voor veel vrouwen bekend zijn: je ondergoed sluit niet mooi aan. Zolang je er een langer truitje over draagt valt het nog wel mee, maar nu met het mooie weer heb je juist vaak kortere shirtjes aan. Je hoeft maar even te bukken of je ziet het al, niet mooi! Ik was dan ook superenthousiast toen ik de Hipster ontdekte! Hip ondergoed dat mijn probleem oplost, het zit namelijk net zo laag als je heupbroek waardoor het perfect aansluit. Ik moest even wennen, het zit natuurlijk wat anders dan je gewend bent, maar al snel merk je dat niet meer. Dan is het ideaal! Het idee dat je ondergoed niet meer zichtbaar is voelt een stuk zekerder. Je hoeft immers niet meer op te letten hoe je staat of zit. Ik kan me voorstellen dat het ook bij zwangeren fijn kan zitten, omdat het dan net onder je buik zit.

Namens Hipondergoed.nl mag ik een Hipster verloten! Laat ons weten bij de aankoop van hoeveel Hipsters de verzendkosten gratis zijn en geef dat door via dit formulier . Wie weet mag jij dan binnenkort zo’n hippe en bovendien superhandige hipster in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 21 juni 2011.

Vorig artikelCrayola raamstiften
Volgend artikelMust Beads
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in