Talking Tables

Het is feest en dat moet gevierd worden. De kamer wordt versierd, op tafel komen allerlei lekkere dingen te staan. Bij Tante Koekie verkopen ze erg leuke producten van Talking Tables, waarmee het een echt feest zal worden. Voor meisjes zijn er vaak veel leuke dingen te vinden, maar voor jongens toch wat minder. Maar van Talking Tables zijn er ook prachtige decoraties en versiersels te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Cake Stand, waar je je cupcakes prachtig op kunt presenteren. In dezelfde lijn kun je ook mooie vlaggetjes, servetjes en papieren bordjes kopen, in het blauw. Ik hou daar wel van, als alles bij elkaar past. Naast de leuke producten voor jongens, heb je ze natuurlijk ook voor meisjes, in het roze. Mooie stoffen slingers, of wat dacht je van cupcake cups en toppers. Heb je binnenkort een feestje, en wil je een keer wat anders dan superhelden of prinsessen? Dan moet je zeker even gaan kijken bij Tante Koekie.

Namens Tante Koekie mogen we een erg leuk pakketje weggeven, met de volgende producten: Roze cakestand, roze cupcake cases en toppers en een happy birthday slinger met ruimte voor eigen foto’s. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel cupcakes kunnen er op de Village Fete Cake Stand staan? Deze actie loopt tot 8 juli 2012.

Vorig artikelSleepiez Original
Volgend artikelVakantieplannen? Vouw je ballerina’s op en neem ze mee!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in