Lievajurkjes

Hoe fijn is het niet als je als meisjesmama een webshop hebt waar je terecht kunt voor jurkjes in allerlei soorten en maten? En dan ook nog eens de allerhipste jurkjes? Ik vind het in elk geval super om mijn virtuele winkelwagentje te kunnen volladen met de allerleukste jurken voor mijn Sterre. Bij Lievajurkjes kan dat. Van hip tot feestjurk, van uniek tot populair. Een greep uit de merken: Duns, Japon & Jakje, Vinrose, Derhy Kids. Vooral dat laatste merk vind ik erg leuk. Het is Frans, waardoor ze lekker smal vallen. Perfect dus voor mijn smalle meisje. Mooi afgewerkt en met prachtige borduursels. Shop bij Lievajurkjes voor alle meisjes vanaf maat 110 tot en met 164.

Lievajurkjes geeft 50 euro shoptegoed weg aan een van de Hip & Hot lezers. Wij horen graag het antwoord op de vraag: uit welk land komt het merk Calao (en check vooral ook deze jurkjes, ze zijn zooooo leuk!) Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 23 juni 2011.

Vorig artikelMust Beads
Volgend artikelSlofjes van Georges et Rosalie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in