Een leren shopper uit Italië is helemaal hip!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat zijn deze leren shoppers uit Italië leuk! Joof verkocht dit model al in heel veel kleuren in het suède als heerlijk zomerse tas, maar nu dus ook in heerlijk zacht kalfsleer. Perfect voor de komende herfst en winter. De medium formaat leren shoppers worden door Joof rechtstreeks in Italië ingekocht. Het model oogt een beetje nonchalant, er zit geen strak model in en het zachte kalfsleer versterkt deze look. Prachtig!

In de tas zelf zitten geen vakken, het is één groot vak dat sluit met een drukknoop. Aan de tas zit een minitasje bevestigd door middel van een hippe ketting en decoratief kwastje. De handvaten zijn lang genoeg om aan je schouder te dragen, maar je kunt de tas ook dragen in je hand of aan je arm. In de webshop van Joof zijn 14 prachtige kleuren te koop voor €59,95 en de tas wordt gratis verzonden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vorig artikelZelfmaakijsjes, maar dan anders
Volgend artikelRidderkamer-inspiratie!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in