Nieuwe collectie Kommy Kleertjes

Ooo wat een prachtige collectie heeft Kommy Kleertjes neergezet voor de komende winter. Jurkjes, rokjes, shirtjes, sjaals, wikkeltruitjes, allemaal lekker vrolijk, ROZE en hip. Bijna jammer dat het alleen voor kleine meisjes is, want die ballonrok zou ik zelf ook erg graag dragen! De kleding is allemaal prima met elkaar te combineren. En zo te zien ook lekker warm! Door de exclusieve uitstraling zijn het jurkjes die je bijvoorbeeld ook heel goed met kerst kunt dragen. Of op een bruiloft. Ik zie Sterre er zo al in rondhuppelen. Weer zo leuk en origineel!

Namens Kommy Kleertjes mag ik al mijn lezers gratis verzendkosten aanbieden wanneer je bij het bestellen de code Hip & Hot vermeldt.

Vorig artikelDripsticks
Volgend artikelMy Brand by Barbara Mets
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in