My Party in a Box

Je kind is jarig en het wil een knalfeest. Logisch. Je verjaardag is als je jong bent geweldig. Je kijkt er weken naar uit! Misschien zelfs wel maanden. Een hele dag sta je in het middelpunt van de belangstelling. Je mag een muts op, er wordt voor je gezongen en je mag trakteren op school. Daarna nodig je je vriendjes en vriendinnetjes  uit voor een kinderfeestje. En je kindje wil natuurlijk het liefste dat er nog lang wordt nagepraat over zijn of haar feestje. Jij als ouder wil vooral een goed georganiseerde party, waar je niet al te veel gedoe van hebt. Zo’n gezin runnen is namelijk al druk genoeg. Dat begreep My party in a box ook. Zij verzonnen daarom namelijk geweldig leuke feestpakketten in thema, compleet voor het perfecte kinderfeestje. Het enige dat je zelf nog moet regelen zijn de versnaperingen. Maar die doe je gewoon met de wekelijkse boodschappen mee. Ideaal dus, die partyboxen van My Party in a Box!

Voor Hip & Hot mogen wij een heus Junglefeest weggeven namens My Party in a Box! Wat je hiervoor moet doen is ons via dit formulier laten weten welke 2 thema karakters er zijn in de Junglebox. En wie weet kun jij je kindje zo’n hippe party cadeau doen! Deze actie loopt tot 3 juli 2010.

Vorig artikelHippe Geboortekaartjes
Volgend artikelVakantieklets
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in