Win een TravelBird voucher van €250,00!

5 jaar travelbirdWist je, dat het vandaag precies 5 jaar geleden is dat TravelBird de eerste aanbieding ooit op de website zette? Ze bestaan dus vandaag 5 jaar en dat mag gevierd worden!

TravelBird doet dat zelf via hun eigen website en op Facebook (meld je even aan voor het evenement!)

Wie van reizen houdt kent TravelBird natuurlijk allang. Ik ging in november nog via TravelBird naar Porto om de leukste hotspots te ontdekken bijvoorbeeld. Dat kan heel goed met TravelBird, want zij hebben altijd leuke deals en kiezen hippe plekken uit om te verblijven.

Ik vind het dan ook reuze leuk dat ik van TravelBird onder mijn lezers een voucher van maarliefst €250,00 mag weggeven! Daar kun je wel een leuk reisje voor boeken, niet waar?

Wat moet je doen?

1. like, share en reageer via onze Facebookpagina op het bericht over TravelBird

2. meld je aan voor het Facebook-event van TravelBird

3. laat je adresgegevens achter via onderstaand formulier.

Deze winactie loopt tot 30 april 2015, daarna maken wij de gelukkige winnaar bekend!

5 jaar travelbird

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #13
  Volgend artikelHeerlijk op vakantie met Eurocamp
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in