Hippe Geboortekaartjes

Uiteindelijk ontwierpen wij ons eigen geboortekaartje. Dat ging nogal ad hoc, ik beviel immers 2 weken te vroeg en de ideeën in ons hoofd waren nog niet uitgekristaliseerd. Desondanks zijn we toch tevreden. Maar…onze tip: begin op tijd met het uitkiezen van je kaartje! Er is tenslotte zoveel leuks te vinden. Wanneer je niet van de standaard kaartjes uit de boeken houdt, maar graag een sprankelend ontwerp wilt, moet je de website van Hippe-Geboortekaartjes zeker niet overslaan. Superleuke, zwierige afbeeldingen! Ik had er zeker kunnen slagen, want het kaartje met de boom met krullen spreekt mij enorm aan. Het zijn gewoon echt hippe ontwerpen, anders dan anders. Bij Hippe-Geboortekaartjes kun je trouwens niet alleen terecht voor kaartjes, ze verkopen ook superleuke boekjes voor de pasgeboren baby! En ik kan het weten, want ik kreeg ze als kraamcadeautje. Deze boekjes zijn voorzien van mooie zwart/wit afbeeldingen en structuren die de kindjes kunnen voelen. Uit onderzoek blijkt dat de eerste 3 a 4 maanden heel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen van je kindje. Omdat baby’s nog nauwelijks contrasten kunnen onderscheiden, reageren ze het eerst op de zwart/wit patronen. Vervolgens is het ook stimulerend om met je kindje de kleurrijke illustraties te bekijken (en voelen, want de glitterdetails voelen wat ruwer aan). Kiekeboe spelen met de flapjes is ook leuk!

Ben jij zwanger of ken je iemand die binnenkort gaat bevallen? Dan moet je zeker meedoen met deze actie. Je kunt namelijk 5 x een setje bijzondere boekjes winnen. Hartstikke leuk voor een baby en tevens een perfect kraamcadeau! Wat je moet doen is ons via dit formulier laten weten voor welke baby jij zo’n setje boekjes wilt winnen en waarom. Wie weet mag jij straks zo’n leuk setje boekjes in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 1 juli 2010.

Vorig artikelFormia Design
Volgend artikelMy Party in a Box
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in