De ultieme opbergplek voor je smartphone, jas en sleutels

opbergplek Soms zie ik iets waarvan ik meteen denk: hee, dat is leuk! Dat had ik bij de Gazel wandhaak met opbergvak. Verkrijgbaar in grijs, turquoise, rood, zwart of wit. Deze haak bevestig je aan de muur en wordt jouw opbergplek voor je jas, sjaal, sleutels en iPhone. Zo ben je nooit meer iets kwijt. En nee, dat hoeft niet per se beneden in de hal. Deze gadget voor in huis is zo mooi qua design, dat hij best gezien mag worden. Hang ‘m dus gewoon in je werkkamer, je woonkamer of desnoods zelfs de slaapkamer!

Multifunctioneel

Jij kunt zelf het beste bepalen wat je er aan wilt hangen en er in wil leggen, dus je weet ook zelf het beste waar de haak handig en mooi is. Wij hebben ‘m beneden in de werkkamer gehangen. Dat is de plek waarvandaan wij naar buiten lopen, en dus onze sleutels en jas bewaren. Nu ben ik ze nooit meer kwijt en het staat prachtig, zo’n bol aan de muur. Een echte eye-catcher.

wandhaak gazel

Cadeau

De wandhaak met opbergvak van Gazel is natuurlijk ook een superleuk cadeau! Voor een verjaardag, moederdag of vaderdag bijvoorbeeld. De ontvanger zal zeker verrast zijn, want dit product is nog bijna nergens verkrijgbaar. Online verkrijgbaar via Your Lifestyle.

haak met jas en iPhone

Vorig artikelMaak en ontwerp je geboortekaartje zelf!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #15
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in