Een memo appeltje

Polka dots zijn de trend van 2011, je ziet ze overal terug. In kleding, kussentjes, servies, dekbedden enz. Mooivoorkids weet ook heel goed wat de trends zijn, en deze memo appel is daar een van! Is hij niet geweldig! Hier word je toch super vrolijk van! Je hangt hem heel makkelijk op in een kinderkamer, of leuk in de keuken/kantoor. Je kan er makkelijk visitekaartjes, briefjes, bonnetjes of kleine tekeningen in bevestigen. Door het elastiek blijft het goed zitten, dus je hoeft niet bang te zijn dat het met magneetjes niet blijft zitten of gaat verschuiven. De appel is van het merk Sass en Belle.

Behalve deze appel heeft Mooivoorkids nog veel meer leuke appel spulletjes. Kijk dus gerust ook even bij alle andere appel producten. Zeker nu het bij lente word zijn de appels extra leuk, zoals bijvoorbeeld de appelmandjes. Deze kan je gezellig op tafel zetten en vullen met appels! De trend van nu!

Wil jij ook zo’n coole appel van Mooivoorkids in huis hangen? We geven een memo appel weg! Geef je antwoord op de volgende vraag: Om het uitzoeken van bij elkaar passende producten zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft MOOI voor Kids een aantal thema`s samengesteld, hoeveel thema’s kun je op onze site Mooivoorkids vinden? Weet jij het antwoord, vul deze in op dit formulier.
Deze actie loopt tot 27 april 2011.

Vorig artikelKleine jurkjes
Volgend artikelOp vakantie met Vacansoleil
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in