Natur-elle kijkboekje

kijkboekje1Ik was net bevallen en een vriendin kwam langs met een prachtig ingepakt cadeau. Het was een kijkboekje voor mijn baby-dochter. Een zacht boekje met aan de ene kant zwart-wit figuren en aan de andere kant gekleurdevakken. Ik was direct enthousiast! Mijn dochter ook trouwens, urenlang bekeek ze in haar ledikant het boekje. Omdat het zo’n succes was, zocht ik natuurlijk uit waar het vandaan kwam. Ik kwam uit bij Natur-elle. Dit merk ontwerpt baby- en lifestyle artikelen van ecologische materialen. Ze hebben er nog veel meer leuks, echt een website om eens uitgebreid op onderzoek uit te gaan. Op de website staat bij sommige producten extra informatie. Zo ontdekte ik dat het kijkboekje meer is dan “alleen maar een leuk boekje”. Uit onderzoek is gebleken dat de eerste 3 maanden heel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van  het gezichtsvermogen van een baby. Omdat baby’s nog nauwelijks contrasten kunnen onderscheiden, reageren ze het eerst op bepaalde zwart-wit patronen. Die patronen vormen de basis van het Kijkboekje van Natur-elle. De patronen zijn niet alleen goed voor de visuele ontwikkeling, maar tegelijkertijd een fascinerende bezigheid tijdens de momenten dat je baby wakker is in de box, wieg of kinderwagen. Wellicht een goede tip ook voor de kindjes met een voorkeurshouding. Hang het aan de andere kant van de box en misschien gaat je kindje dan de juiste kant op kijken!

En weet je wat nu zo leuk is? Hip & Hot mag een kijkboekje weggeven aan een van haar lezers! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is voor 22 april 2009 de volgende vraag te beantwoorden:

Van welke stof is het kijkboekje gemaakt?

Stuur het antwoord en je adres vervolgens via dit formulier en onder de goede inzenders wordt het boekje verloot. Val je niet in de prijzen? Geen nood. Bij Natur-elle bestel je ze heel gemakkelijk online en de verzendkosten zijn gratis binnen Nederland!

Menno Kock uit Oosterhout is de winnaar van het Natur-Elle kijkboekje. Gefeliciteerd!

kijkboekjes

 

Vorig artikelVintage Wallpapers
Volgend artikelDisconsolator
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in