Koele Kikker

Mijn dochter ontving een roze shirtje met de toepasselijke tekst “hippe kip“. Ik vond ‘m super gezien de naam van deze Hip & Hot blog. Dochterlief kon vooral het roze kleurtje waarderen. Ik dus de tekst, de mooie kwaliteit en perfecte pasvorm. Mijn interesse was geprikkeld om de website van Koele Kikker, die ons het shirtje op stuurde, eens goed te bekijken. En ik werd blij. Vrolijk! Wat een leuke shirtjes. Felle kleurtjes, pastelkleurtjes en vooral hippe afbeeldingen en humoristische teksten. Wat dacht je van Koele Kikker? Of KiekeBoe in combinatie met een afbeelding van een koe? Ook de KnuffelBeer is schattig en PoesLief. Je kunt de afbeeldingen krijgen in shirts met lange mouwen en korte mouwen. Er is ook een heel leuk verjaardagsshirt! Is er een baby geboren en wil je een leuk pakketje versturen? Dat kan perfect via Koele Kikker. Of een hip oranje shirt voor het WK voetbal? Jawel hoor, ze hebben het! Het is zelfs mogelijk samen te brainstormen over een uniek ontwerp, helemaal leuk natuurlijk. Grappig zijn trouwens ook de felicitatiekaarten van Koele Kikker, met dezelfde leuke afbeeldingen als op de shirtjes. Daarmee krijg je ieder kindje aan het lachen.

Voor Hip & Hot stelt Koele Kikker een shirtje naar keuze beschikbaar voor de winactie. Maar dat niet alleen…je kunt ook een set van 6 en een setje van 3 grote, hippe felicitatiekaarten winnen! Je moet er wel iets voor doen. Kijk even op de site welke 2 shirtjes tot de “toppers” behoren en geef dat door via dit formulier. Wie weet huppelt jouw kleintje dan binnenkort in zo’n Hippe Kip of Koele Kikker shirtje! Deze actie loopt tot 10 maart 2010.

Vorig artikelZouf sieraden
Volgend artikelOodje
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in