365 activiteiten voor jou en je baby

365 activiteiten voor je babyIn het begin slaapt je baby nog heel veel, maar gedurende de maanden die volgen zal je kindje steeds meer tijd wakker doorbrengen. Het is dan soms best wel een uitdaging om ze bezig te houden. Vooral ook, omdat ze soms jongeling zijn en je geen idee hebt wat ze willen. Ze kunnen immers nog niet praten. Wat het ook is, vaak willen ze vooral je aandacht. Of gewoon wat afleiding van hun krampjes of tandpijn. Daarom vind ik dit boekje zo leuk: 365 activiteiten voor jou en je baby. Voor iedere dag één!

Lees ook: Zwart wit kijkboekje voor baby’s

365 activiteiten voor jou en je baby

Tegen het boek 365 activiteiten voor jou en je baby liep ik aan in de boekwinkel en ik was meteen enthousiast. Het staat vol activiteiten om een heel jaar lang met je baby te doen. Ik hoor regelmatig de opmerking: “met baby’s kun je nog niks”. Vooral van sommige papa’s. Maar niets is minder waar! Al vanaf de geboorte kun je korte spelletjes doen met je baby, zoals gekke bekken trekken, of elkaar in de spiegel bekijken. De activiteiten in dit boekje zijn divers en afwisselend, en lopen op in moeilijkheidsgraad. Voor elke dag is er een leuke activiteit, die je natuurlijk ook op andere dagen nog eens kunt herhalen. De activiteiten zijn geselecteerd in 4 categorieën: vanaf de geboorte, vanaf 3 maanden, vanaf 6 maanden en vanaf 9 maanden. Dit boekje is leuk om te hebben, maar ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan pas bevallen mama’s en newborn papa’s. Vooral de papa’s die roepen er in het begin niet zoveel mee te kunnen. Een heel origineel kraamcadeau! Je koopt het hier.

Ook leuk: De baby plankalender

365 activiteiten voor jou en je baby

Vorig artikelDIY Pom-Deco
Volgend artikelPost van de Kabouterfabriek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in