Negenmaandenbeurs

Het is weer bijna Negenmaandenbeurstijd! Van 22-26 februari 2012 is het zover. Natuurlijk heeft het mijn interesse, zeker nu ik zwanger ben. Helaas wil mijn bekken niet meer meewerken, uren slenteren is er niet meer bij. Dus laat ik het overgaan. Jammer, want er staan best een hoop leuke stands waar ik een kijkje had willen nemen. Recent kocht ik namelijk bij Bbeesz een hele fijne nachtjapon, waar mijn buik in past en die nog leuk staat ook. Een aanrader! Wel pas weer vanaf Valentijnsdag verkrijgbaar. Op de site zag ik nog meer mooi spul, dus ik had daar best eens tussen willen neuzen. Zoals bijvoorbeeld dat lieve, zachte hobbelpaard. Mijn zoontje is gek van hobbelpaarden!

Namens Bbeesz mag Hip & Hot 5 x 2 dagkaarten voor de Negenmaandenbeurs weggeven! Laat ons via dit formulier weten welk standnummer Bbeesz heeft op de Negenmaandenbeurs en misschien mag jij er dan wel gratis heen. Deze actie loopt tot en met 18 februari 2012, zodat de kaarten op tijd verzonden kunnen worden.

Vorig artikelStoerrr
Volgend artikelGesprekskaarten, leer elkaar kennen!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in