Gesprekskaarten, leer elkaar kennen!

GesprekskaartenValentijnsdag is oorspronkelijk bedoeld om iemand te verrassen die nog niet weet dat je verliefd bent. Tenminste, zo heb ik het altijd begrepen. Ik weet nog hoe mijn wederhelft mij in het eerste jaar van onze relatie verraste. Hij organiseerde een speurtocht met smsjes, een speciaal voor mij gebouwde valentijnswebsite en ten slotte een etentje in een romantisch restaurant. Intussen zijn we vele jaren en 2 kinderen verder, de 3e onderweg. Hoewel we ons best doen nu en dan tijd te maken voor ons samen, bestaat de dag toch grotendeels uit werken, kinderen entertainen en daarna moe ik bed duiken om tv te kijken.

Lees ook: Tips voor een onvergetelijke gratis Valentijnsdag
Lees ook: Kletspot, zelf maken of kopen?
Lees ook: 81 vragen om je relatie te verbeteren
Lees ook: Invulboeken voor Valentijnsdag

Gesprekskaarten

Ik vind het dan ook leuk om te ontdekken dat er een doosje met gesprekskaarten bestaat, om weer eens bewust met elkaar in gesprek te gaan. Een leuk idee voor Valentijnsdag. Niet voor je geheime liefde, maar voor de partner waar je al al die jaren zo gelukkig mee samenleeft, in de hectische jaren dat de kinderen klein zijn. Te koop via Fonq voor €19,95.

Uitzoeken of je bij elkaar past?

De kaarten zijn trouwens ook wel grappig om te gebruiken tijdens een eerste date. Zo leer je elkaar direct goed kennen. Je kunt op die manier vroeg ontdekken of de ander op dezelfde manier in het leven staat, de voor de toekomst overeenkomen en of er misschien visies zijn die niet goed matchen. Better safe then sorry, toch? Koop deze gesprekskaarten hier.

Vorig artikelNegenmaandenbeurs
Volgend artikeliPawn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in