Kaleidosphere

Kaleidosphere ken ik al vanaf het begin. Ik “mocht” er nog niet eerder over schrijven, want er moesten aldoor meer leuke dingen op voor  met de wereld gedeeld mocht worden. Onzin natuurlijk, want ik spotte er al tijden hippe baby accessoires. Ik ontving zelf als verrassing eens een grappig geappliqueerd poezenshirt voor mijn dochter van Kaleidosphere. Ik ken deze leuke webshop al vanaf de opstart, omdat ie van het schoonzusje van mijn beste vriendinnetje is. En die sjouwt dus al jaren met een geweldig handig luiertasje van Kaleidosphere. Om jaloers op te zijn. Geen toeters en bellen, gewoon gemak dat er nog leuk uit ziet ook. Je stopt het immers zo in je tas en neemt het mee als je de hort op gaat. Ideaal. Maar die luiertasjes zijn dus niet het enige dat er verkocht wordt bij Kaleidosphere. In deze knaloranje webshop vind je bijvoorbeeld ook handige slabbetjes (met bijzondere vorm, zodat ze beter blijven zitten), pyamazakjes, lavendelhartjes, dekentjes. En mocht je speciale wensen hebben, dat kan bij Kaleidosphere. Er wordt op verzoek ontworpen en gemaakt. Even een mailtje die kant op en het wordt geregeld! O ja, de hele maand krijg je met de code hip&hot ook nog eens 10% korting!

Voor Hip & Hot stelt Kaleidosphere een hip & handig luiertasje maat 4-5 beschikbaar. En om kans te maken hoef je niet veel te doen. Laat ons gewoon even weten waarom juist JIJ zou moeten winnen. Dat geef je dan door via het bekende formulier. Wie weet….? Deze actie loopt tot 21 juli 2010.

Vorig artikelTipTopTas
Volgend artikelSlingo Mama
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here