By Kris

In deze digitale wereld is het soms erg leuk om ook eens gewone post te krijgen. Waar is de tijd gebleven dat je elke dag met spanning op de post wachtte omdat er wel eens een lief kaartje zou kunnen zijn? Met kerst, mijn verjaardag, mijn trouwdag, ik ontvang tegenwoordig haast alleen nog maar smsjes, mailtjes of e-cards. Ook leuk, hoor, want het gaat tenslotte om het gebaar. Maar echt, ik kan zo genieten van een mooi kaartje bij de post. Juist nu komt het vaak als een verrassing. Het idee dat iemand speciaal voor mij een bijzonder kaartje heeft uitgekozen. Een kaartje dat past bij de situatie of bij mij als persoon. Dat vind ik zo leuk! Zo kreeg ik ooit een kaartje van Pipi Langkous toen ik volgens de schrijfster wel wat “Pipi-kracht” kon gebruiken. Geweldig! Ik heb dus wel een zwak voor leuke kaartjes, mooie ontwerpen en originele afbeeldingen. Vandaag vertel ik jullie daarom over By Kris. Zij maakt collage ansichtkaarten van poezieplaatjes en mooi papier. En dat geeft een leuk effect. Originele nostalgische kaartjes zijn een resultaat. Het doet me denken aan vroeger. Leuk als uitnodiging voor een kinderfeestje, maar ook heel leuk om iemand een verjaardagskaartje te sturen. Weet je nog, vroeger? Toen ik in je poezie-album schreef? Ik vind de travel en airmail kaartjes van By Kris bijvoorbeeld erg leuk. Maar ook de babykaart is grappig. Gauw kijken By Kris dus! O ja, de prijzen zijn INCLUSIEF verzendkosten!

Je kunt een setje kaartjes winnen! Ga naar de website van By Kris en laat ons weten wat het unieke concept van de pizza aanschuiftafel inhoudt. Laat dat weten via dit formulier en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Deze actie duurt tot 16 augustus 2010.

Vorig artikelNice-Jewels
Volgend artikelZeeuwse bolus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in