Nieuwe trend: spinnenpootjes mascara

Heel-Twiggy-spinnenpootjes-oftewel-klodders-mascara_referenceDe jaren zestig zijn terug wat betreft de make-up dit najaar met als toppunt de spinnenpootjes. Geen less is more, maar klodders mascara zodat ze de vorm krijgen van, juist, spinnenpootjes.

Prada begon hier al mee tijdens hun voorjaarsshow dit jaar. Nu zet de trend echt door en is het zeker een aanrader voor tijdens de feestdagen. Het ziet er uit alsof je dochter van vier zelf aan de slag is gegaan, maar niets is minder waar. Je moet er een zekere slag voor hebben.

Tot voor kort was het zelfs iets waar je absoluut niet mee gezien wilde worden. Het is een trend waar je van moet houden. Wat denk jij?

Catwalk spinnenpootjes

Hoe doe je dit?

  • Begin met het krullen van je wimpers.
    Het werkt het best met twee mascara’s: een voor de volume en een voor verlenging. Breng eerst de verlengende mascara aan.
  • Breng dan de volumemascara zigzaggend aan. Niet te snel, maar voorzichtig. Zorg dat alle wimperpootjes er (een beetje) hetzelfde uitzien.
  • Je kunt hierna eventueel nog het uiteinde van de wimpers verlengen met de mascara.
Vorig artikelOpenhartig met kinderen
Volgend artikelDIY: een bloemenslinger met lichtjes
Barbara Schriek
De passie van Barbara Schriek is schrijven. Zij schrijft voor Hip & Hot over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast fotografeert ze. Ze is afgestudeerd aan de School voor Journalistiek, volgt daarnaast workshops, lezingen en masterclasses en schrijft verhalen. Meer informatie over Barbara vind je op haar website Writing Artist.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in