Ontspannende massage bij het Massagehuys

Zoals ik al in mijn weekoverzicht schreef, was ik afgelopen vrijdag in Amsterdam voor een ontspannende massage bij het Massagehuys. Dat kon ik wel gebruiken, want het is nog steeds een aardig stressvolle periode met de drukte rondom het huis.

het-massagehuys-amsterdam

Druk op de weg

Het was nogal een race tegen de klok, want ik vertrok vanuit de Beethovenstraat en volgens de navigatie was het maar 20 minuutjes rijden. Dat zal dan midden in de nacht zo zijn, want nu stond ik aldoor vast in het verkeer. Ik wist niet dat er zoveel stoplichten waren in Amsterdam zeg. Erg frustrerend. Ik kwam dus veel te laat aan. Gelukkig werd ik meteen op mijn gemak gesteld dat het niet erg was door Ilja en Manon. Erg fijn, ik voelde mijn gejaagde gevoel meteen zakken.

Voor de massage

Ilja wees me de weg. Ik kreeg een badjas en slippers. Ik mocht mijn schoenen uit doen en ze bracht me naar een kleedhokje waar ik mijn kleren mocht uitdoen. Die konden daarna in een kluisje. Vervolgens kon ik nog even naar het toilet en toen stond Ilja al in de deuropening van de ruimte waar de massage zou plaatsvinden.

voorkant-het-massaghuys

Ontspannende massage

Ik kreeg de Stress Relief massage. Dit is een massage van een uur die deels in het begin wat steviger is en later heel ontspannend. Op de website van het Massagehuys zeggen ze er zelf dit over: “Ultieme ontspanning van lichaam en geest. Ideaal met Huile d’Avignon om helemaal tot rust te komen.” Ik vond het heerlijk en kwam inderdaad helemaal tot rust.

Het interieur

Na de massage heb ik me weer aangekleed. Voor in de zaak stond er een potje Verbenathee voor me klaar. Met een kaartje met mijn naam er op. Zo lief! Toen had ik ook pas de kans om goed om me heen te kijken. Wat zag het er allemaal mooi uit! Zo sereen en rustig. Aan de wand flesjes met homemade massage olie. Een fijne tafel met tijdschriften om thee aan te drinken. De massagehokjes zijn allemaal open, dus wordt er zoveel mogelijk gefluisterd om de gasten niet te storen. Deze massagesalon is mooi in zijn eenvoud en de massage die ik had was heel prettig. Ik moet zeker nog eens terug om ook de andere massages uit te proberen. Wist je trouwens dat ze ook zwangeren masseren? Had ik moeten weten, toen ik zwanger was…

massage-bij-het-massagehuys-amsterdam

Informatie

Het Massagehuys zit in de Jan Evertsenstraat 110 in Amsterdam. Het concept is simpel: alle massages duren (bijna) een uur en zijn even duur. Je kunt niet korter boeken, wil je langer dan is dat wel mogelijk begreep ik. Parkeren kan voor de deur (als je geluk hebt), je mag er maar een uur staan dus wel de tijd in de gaten houden. Er is ook een parkeergarage vlakbij voor als je langer de tijd nodig hebt. Je kunt iedere dag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds terecht voor een ontspannende massage. Ik kan het je zeker aanraden en ik kom ook absoluut nog eens terug.

het-massagehuys-treatments

Vorig artikelDe leukste vriendenboeken voor volwassenen
Volgend artikelSintcadeautjes met batterijen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in