North Sails

Het zeilseizoen is aangebroken! Heerlijk warme zomerdagen waarin je uren kunt zeilen over prachtige wateren liggen voor ons in het verschiet. Dè webshop voor al deze zeilers is natuurlijk Nautickids. Zij hebben dit voorjaar een nieuw merk in het assortiment genomen, namelijk North Sails. Ik spotte een superleuk shirte voor de meiden met een heus hart erop! Ook stoere shirts, broeken en sweaters zijn er van dit merk beschikbaar. Overigens niet alleen voor de zeilers hoor, ze zijn ook leuk voor mensen die van sportieve kleding houden.

Wil jij iets leuks aanschaffen bij Nautickids? Misschien wel iets van Nort Sails, of wellicht iets ander handigs voor het komende zomerseizoen? Nautickids biedt met de code Hipenhot0511 10% korting op het gehele assortiment.

Vorig artikelStudio Stationery
Volgend artikelHouten puzzels, de leukste!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in