De allerleukste zomerjurkjes van 2016!

Vandaag kreeg ik weer een compliment over een jurkje dat ik aan had. Ik ben echt Jurkjes-Judith. Ik draag bijna elke dag een jurk, heel af en toe een broek. Deze collega vroeg: waar haal jij toch steeds die leuke jurkjes vandaan? Naja, overal en nergens natuurlijk, maar ik heb wel zo mijn favoriete webwinkels. Daarom vandaag een blogje over de allerleukste zomerjurkjes van 2016. Voor mij dan. Misschien heb jij wel een andere smaak. Maar deze staan op mijn wishlist!

Say-yes-to-the-dress

  1. Ik begin maar eens even met Dress Sakura van Tante Betsy. Leuk patroon, lekker vrolijk, zomers. En koel, want geen mouwen. Echt een modelletje voor mij. Maatje 38 laten hangen graag… Hij is er ook in het rood trouwens.
  2. Nog meer Tante Betsy, want ook Dress Summer Petrol vind ik gaaf. Of het helemaal mijn kleur is ben ik nog niet helemaal uit trouwens. Misschien ga ik wel voor zwart.
  3. Ook Dress Lily van Tante Betsy vind ik te gek. Beetje retro, in rood en donkerblauw met stippen. Echt een Judith-jurkje!
  4. Jurkje nummer 4 is Dress Sophie van Tante Betsy. Kan ik niet laten hangen…
  5. Freshonline heeft ook steeds prachtige jurken, mooi in z’n eenvoud. Deze jurk Anycah vind ik leuk, met bijpassende legging.
  6. Jurk Joan waterval vind ik vooral heel mooi vanwege de hals. Weer eens wat anders dan een gewone v-half of boothals.
  7. Normaal ben ik ook wel erg fan van King Louie, maar dit seizoen vind ik de collectie niet heel super. Dit jurkje vind ik mooi en zet ik op mijn lijstje.
  8. Van Miss Chaos ben ik vaste klant. Ik krijg regelmatig complimenten over de jurkjes die ik draag van dit merk. Leia Rose Red is dit seizoen mijn favoriet.
  9. 4Funkyflavours kocht ik al veel voor de kinderen, maar zijn hebben ook steeds meer jurken voor dames. Black Magic women gaat op mijn lijstje voor de zomer, net als Sway, lekker knalrood.
  10. Tot slot kan ik ook vaak goed slagen bij Hippest-Fashion. Who’s That Girl, Le Pep of Blutsgeschwister zijn daar mijn favorieten.

 

Vorig artikelHeb jij al gehoord van de nieuwste dino rage?
Volgend artikel5 praktische vaderdagcadeaus
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in