Houten puzzels

Ik houd wel van webwinkels die 1 product verkopen en verder niks. Lekker overzichtelijk. Je hoeft niet te zoeken, maar vindt direct wat je nodig hebt. In het geval van houten puzzels is dat, jawel, een houten puzzel. Of een kartonnen puzzel, want bij het onderzoeken van deze leuke website zag ik dat niet alle puzzels van hout zijn. Hoe dan ook, ze hebben er in ieder geval alleen maar puzzels, maar dan wel puzzels in allerlei soorten en maten. Vloerpuzzels, stapelpuzzels, houten puzzels, dierenpuzzels, educatieve puzzels, 3D puzzels, bol-puzzels, handgemaakte puzzels. Echt, je kunt het zo gek niet bedenken of Houtenpuzzels.com heeft het in het assortiment. Handig om deze site door te geven aan vrienden en familie als je zoon of dochter graag puzzels wil voor een verjaardag. Of gewoon om zelf eens te neuzen als je een puzzel als cadeau zoekt. Heel leuk!

Namens houtenpuzzels.com mag ik een paardenpuzzel weggeven! Laat ons via dit formulier weten uit hoeveel stukjes de Jungle puzzel bestaat. Deze actie duurt tot 28 juni 2011.

Vorig artikelNorth Sails
Volgend artikelIt’s a present
Judith van Wijk
Vrouw, 41, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here