Studio Stationery

Voor Hip & Hot heb ik een mooie frisblauwe werkkamer. Ik zit hier vaak achter de laptop. Mail te beantwoorden of blogs te schrijven. Ook pak ik er dagelijks pakketjes in voor de winacties, voor de charms van Hip & Hot magazine, of Mommy Measures. Ik vind het prettig als mijn werkplek er opgeruimd en gezellig uit ziet. En ik houd er van om de pakketjes leuk te versieren, zodat de ontvanger alleen al blij wordt van de verpakking. Mooi papier, leuke stickers of kaartjes, hippe lintjes, stijlvol maskingtape, grappige paperclips. Voor al dit soort leuk papierwaar en mooie bureau-accessoires struin ik het internet af en vindt op verschillende plekken precies wat ik nodig heb om mijn pakketjes tot een feestje te maken en mijn werkplek georganiseerd en hip te maken. Een van deze recent geopende webshops is Studio Stationery. Hier stikt het van de mooie spulletjes. Ik word er hebberig van. Wil jij ook zo’n opgeruimde, maar gezellige werkplek? Vind jij dat paperclips best een beetje hip en grappig mogen zijn en houd je van het versieren van je cadeautjes? Dan zet jij Studio Stationery vast ook in je favorieten!

Studio Stationery geeft aan alle bestellers deze maand iets gratis weg: of een stickervelletje, of een rolletje decotape. Vul bij je bestelling in wat je het liefste wilt ontvangen!

Vorig artikelDeern, unieke kinderartikelen
Volgend artikelNorth Sails
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in