Okidz de ‘grote broer’ van Obaby

Je kon via Obaby al leuke shirts met persoonlijke opdruk bestellen in de maten 50-56 t/m 86-92, maar vanaf nu kun je de shirtjes ook bestellen t/m 140. De shirtjes zijn te bedrukken met leuke teksten, plaatjes of de naam van je kleintje. Super leuk en heel persoonlijk!  De O van Obaby en Okidz staat voor Organic en dat betekent dat alle shirtjes van Obaby en Okidz gemaakt zijn van biologisch katoen! Goed voor het milieu en heerlijk zacht voor de huid. Bovendien hebben de boeren een langer leven en word de aarde minder vervuild, doordat er geen pesticiden en andere chemische middelen gebruikt worden tijdens de katoenteelt. Een mooi verantwoord produkt om te geven of te krijgen!

Naast de uitbreiding met het label Okidz heeft Obaby nog veel meer nieuwe produkten in haar collectie. Je kunt er een leuke geboortesticker bestellen als je baby geboren is of een deur- of naamstickers bestellen om bijvoorbeeld kado te doen aan een vriendje of vriendinnetje op school. Én voor de babytjes zijn er o.a. vrolijke knuffeldoekjes, slabbetjes, mutsjes en speenkoordjes bijgekomen. Ook deze kun je allemaal voorzien van een leuke naam of tekst. Er is een leuke actie via Hip & Hot deze maand! Je krijgt een GRATIS naamsticker van 20 cm breed voor bijv. op je deur of kast bij een bestelling op www.obaby.nl. T.w.v. 5,95 euro! Vermeld  aktiecode: hip&hot, bij de ‘opmerkingen’ in de betaalzone. Geldig t/m 30 sept. 2010.

Vorig artikelHip Stoer & Lief
Volgend artikelTheCutestStickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in