Hip Stoer & Lief

Eerder schreef ik al over de nieuwe collectie van LoFff en hoe leuk deze wel niet is. Die collectie is ook verkrijgbaar bij Hip Stoer & Lief. Een hippe webshop met geweldig leuke kleertjes voor jong en oud. Ze verkopen kinderkleding voor zowel stoere jongens als lieve (stoere) meisjes. Dit seizoen maar liefst 2 nieuwe merken, namelijk Little Feet en Barbara Farber. Twee van mijn favorieten! Daarnaast kun je voor de volgende merken ook bij Hip Stoer & Lief terecht: LoFff – Moodstreet  – Tuuf’s World. De nieuwe wintercollecties zijn nu binnen! Tijd om in te slaan voor de kindjes, want het wordt nu langzaam kouder. De lange mouwen en broeken gaan weer uit de kast en de zomercollectie kan ingepakt of op marktplaats, want kinderen groeien vaak zo hard… En dan heb je ook meteen weer nieuw budget om te shoppen bij Hip Stoer & Lief!

Bovendien is er bij Hip Stoer & Lief deze maand ook 15 % korting op de nieuwe wintercollectie met de code hipenhot. Deze code kan in de winkelwagen ingevuld worden. Deze actie is geldig t/m 30 september.

Vorig artikelNieuwe producten van bObles
Volgend artikelOkidz de ‘grote broer’ van Obaby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in