Kleine Sam

Toen mijn dochter net geboren was, 3 jaar geleden alweer, gingen wij op vakantie naar Scandinavië. Zoals pasbevallen vrouwen zijn, was ik behoorlijk hormonaal en shopaholic en ik kocht dus zo’n beetje alles wat los en vast zat in dat land. Ik ontdekte vele leuke merken, zoals Smafolk, Duns enzo. Deze merken zijn intussen ook behoorlijk populair in Nederland. Ergens in een schattig klein winkeltje in Stockholm kocht ik vervolgens een nog schattiger wikkelbloesje voor mijn dochter. Van het merk Serendipity. Ze pas het nog steeds. Of eigenlijk nu pas. Eerder was het eigenlijk een beetje te groot. Ik kon het merk nooit in Nederland vinden, maar toen ontdekte ik de webwinkel van Kleine Sam. Waar ze hippe kinder- en babyspulletjes verkopen die op een eerlijke manier zijn geproduceerd. En waar mogelijk is de kleding van biologisch katoen. Ik kreeg van Kleine Sam een heel mooi truitje van….jawel, Serendipity! Mijn dochter draagt het veel. Het zit perfect, sluit heel mooi aan en blijft als nieuw in de was. Ik ben dus helemaal fan van dat merk. Het is overigens niet zo kleurrijk als Duns en Smafolk, maar dat is voor mijn dochter ook beter. Dit heeft een wat bleke huid en staat nou eenmaal niet met die felle kleurtjes, hoe jammer ook. Maar Serendipity? Dat pas perfect bij haar!

Kleine Sam stelt 2 cadeaubonnen met shoptegoed van 25 euro beschikbaar voor de winactie! Weet jij waar de knuffels van Lana van gemaakt zijn? Dan geef je dat door via dit formulier en wie weet ben jij straks degene die iets leuks mag uitkiezen in de webshop van Kleine Sam! Deze actie loopt tot 1 juni 2010.

Vorig artikelMieniemie
Volgend artikelBollieboom
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in