TheCutestStickers

Stickers. Die kun je eigenlijk niet missen in je leven. Zo superhandig! De kindjes knutselen ermee, ze zijn goed te gebruiken om kinderen mee te belonen, perfect om briefjes of cadeautjes mee te versieren, en er zijn nog talloze andere doeleinden te verzinnen. Ik kocht ze voorheen bij de HEMA ofzo, maar recent ontdekte ik de website TheCutestStickers.com en nu haal ik ze alleen nog maar daar. Ze hebben een enorme keus, de stickertjes zijn origineel en bovendien nog goedkoop ook! Bovendien, als je 12 velletjes of meer bestelt, dan betaal je niet eens verzendkosten. En aan 12 velletjes zit je zo, want als je eenmaal bezig bent je winkelmandje te vullen dan blijf je aan de gang. Ze zijn namelijk zo leuk! Bovendien kun je dan eventjes vooruit. Het is ook leuk om samen met je zoon of dochter te kiezen. Wij zijn al flink aan de slag geweest met de stickers, en het resultaat laat ik hieronder zien. Een stickervelletje met druppels en parapluutjes gaf mijn dochter van 3,5 jaar de inspiratie om te komen tot dit resultaat. Gaaf he? Erg leuk zijn de stickertjes die niet plat zijn, maar een beetje reliëf hebben. Kortom, dit is er weer eentje om zonder twijfel te bookmarken, want stickertjes kun je altijd gebruiken! (en ik onthoud ‘m bijvoorbeeld alvast voor de schoencadeautjes straks in november).

Namens TheCutestStickers.com mag ik natuurlijk weer wat weggeven. Dit keer zijn het 3 setjes van 12 stickervelletjes. Hiervoor willen wij graag weten welke originele toepassing jij verzonnen hebt om de stickertjes voor te gebruiken. Dat geef je door via dit formulier en wie weet mag jij straks van die hippe stickertjes ontvangen! Deze actie loopt tot 9 oktober 2010. Bovendien krijg je deze hele maand met code HIPENHOT ook nog eens twee gratis  paraplu & regendruppels stickervelletjes bij elke bestelling boven de 10 Euro!

Vorig artikelOkidz de ‘grote broer’ van Obaby
Volgend artikelTel je geld
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. ik gebruik zulke stickers om pleisters mee te versieren, aangezsien mijn kk allergies zijn voor heel veel leuke pleisters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in